• slide1a
  • slide1b
  • slide1cFormatia Postmeridian - 3904 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa:
Contact: Costin OLARU
Telefon:
Telefon: 0722.224.328
Telefon:
Adresa E-mail: laurocontis65@yahoo.com
Website: www.postmeridian.ro
 
Oferte Speciale:

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Vezi REPERTORIUL FORMATIEI

< Restaurante Ploiesti
Formatia Postmeridian din Ploiesti va este alături la toate evenimentele importante, asigurand bună-dispozitie si veselie petrecerii dumneavoastră. De la nunti si botezuri pana la aniversari, petreceri de firmă sau petreceri tematice ( Craciun, Revelion, Ziua Indrăgostitilor, etc.), formatia de nunta Postmeridian reuseste de fiecare dată să creeze o atmosferă festivă în primul rand prin muzica variată si de bună calitate, echipamentele profesionale de sonorizare si lumini, si, nu în ultimul rând, prin profesionalism si experienta vastă acumulată de-a lungul numerosilor ani de activitate în domeniul muzical.

Având în componentă solisti si instrumentisti experimentati ce abordează un repertoriu bogat, formatia Postmeridian reuseste să multumească o paletă largă de preferinte, abordând cu profesionalism muzica usoară, atât internatională, cât si românească, evergreen-uri, caffe-concert, dar si muzică populară din toate regiunile folclorice ale tării si muzică de petrecere.

Formatia Postmeridian vă garantează o petrecere reusită care să vă transforme un eveniment important din viata dumneavoastră într-unul de neuitat.