www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte 8 Martie 2018 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Bavaria
  Trimite mesaj proprietarului!
158 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Miciurin (langa cladirea Conpet)

TELEFON: 0755.706.689

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU PIZZA

MENIUL ZILEI

Bavaria Pizza & Restaurant - cofee, pizza, trattoria s-a redeschis sub un concept nou, abordand schimbari spectaculoase atat pe partea de bucatarie (concept, meniu, etc.) cat si pe partea de extindere si reamenajare interioara! Am creat o frenezie de culoare, gust si texturi, transformand fiecare produs intr-o calatorie fabuloasa in lumea bunului gust si a excelentei culinare !  

Noul concept gastronomic cuprinde diverse sortimente de salate, aperitive, primul si al doilea fel, garnituri, pizza, paste, desert si bauturi ce pot fi servite a la carte sau pe baza de comanda si livrare la domiciliu.

Bavaria Pizza & Restaurant este locul ideal unde iti poti aniversa ziua de nastere sau onomastica alaturi de cei dragi, servind produse inspirate din arta gastronomica.

Te asteptam!

LIVRARI LA DOMICILIU: 0755.706.689