• slide1a
  • slide1b
  • slide1cSpecial WeddingDay - 2993 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Alexandru Odobescu nr. 68
Contact:
Telefon:
Telefon: 0724.549.817
Telefon: 0763.322.122
Adresa E-mail: specialweddingday@yahoo.com
Website: www.specialweddingday.ro
 
Oferte Speciale:
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
Special WeddingDay este o agentie specializata in realizarea de evenimente, cele mai frecvente fiind nuntile si botezurile. Profesionalismul si experienta echipei noastre transforma fiecare eveniment important din viata ta intr-unul cu adevarat special. Un eveniment special inseamna bucurie, sperante implinite, surprize placute impreuna cu cei dragi, dar si multa munca de organizare pentru ca totul sa fie perfect.

Echipa Special WeddingDay este una tanara si plina de entuziasmul de a reusi. Suntem de parere ca fiecare client este unic si trebuie sa se simta special, iar noi depunem tot efortul sa realizam acest lucru.

Agentia Special WeddingDay transforma momentele speciale in clipe de vis prin pachete de servicii personalizate pentru nunti, botezuri, petreceri tematicesi evenimente de companie.

Servicii oferite: aranjamente sala, aranjamente florale, aranjamente cu pene de strut, aranjamente copacei cristale, aranjamente baloane, buchete mireasa si nasa, lumanari cununie si de botez, servicii foto, servicii video, sonorizare+Dj, formatii, artisti, dansatori, ursitoare nunta si botez, artificii exterior si de interior, limuzine si masini de epoca, servicii Hostess, fantana de ciocolata, sculpturi fructe si sculptur din gheata, invitatii, meniuri, carduri de masa, servetele personalizate, marturii de nunta si de botez, accesorii nunta, accesorii botez, porumbei biserica, alte servicii de specialitate.


 


Vizualizaţi Special WeddingDay pe o hartă mai mare