• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Prahova Plaza Ploiesti - 10619 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str, C-tin Dobrogeanu Gherea nr 11
Contact:
Telefon: 0244.526.850
Telefon: 0751.51.21.51
Telefon:
Adresa E-mail: mariusparaschiv@hotelprahova.ro
Website: www.hotelprahova.ro
 
Oferte Speciale:
Vezi PAGINA DE FACEBOOK


< Restaurante Ploiesti
Hotelul Prahova Plaza dispune de o sală polivalentă ce poate găzdui evenimente de până la 300 invitaţi şi două restaurante, cu aproximativ 100 de locuri fiecare, în care se pot servi preparate culinare tradiţionale şi de asemenea un vast meniu internaţional bine pregătit de maestrul nostru bucătar.

Fie că sunteţi la o întâlnire de afaceri, doriţi o masă cu prietenii sau o cină romantică în locaţii deosebite, restaurantele noastre cu personalitate, mâncăruri ispititoare şi ambianţă unică vă vor satisface cele mai exigente gusturi

Grand Ballroom

Grand Ballroom este fără îndoială locaţia ideală ce îndeplineşte pe deplin toate cerinţele pentru a face faţă cu success evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră!

Decoraţiunile cu stil şi eleganţa ce îmbie arhitectura sălii contribuie la efectul luxuriant atât de necesar evenimentelor dumneavoastră! O notă aparte o reprezintă locaţia centrală, dar şi profesionalismul echipei de servire dornice să aducă satisfacţie deplină atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru invitaţii dumneavoastră!

Fiecare eveniment este pentru noi o ocazie de a creşte nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, de aceea vă invităm să alegeţi întregul pachet de servicii oferit de Hotel Prahova Plaza!

Restaurant National Club

Distinct, elegant şi discret, vă oferă o varietate de preparate şi delicatese, de la minunatele preparate româneşti la cele mai rafinate preparate ale bucătăriei europene însoţite de o muzică discretă, băuturi fine şi vinuri de soi.

Restaurantul organizează în condiţii deosebite evenimente de neuitat, recepţii, cocktail-uri, banchete, nunţi, aniversări sau cine festive.

Il Piccolo Giardino

Păstrând aceeaşi notă de eleganţă cu restul hotelului, în tonuri deschise de culori, este spaţiul perfect pentru întâlniri de afaceri, servirea prânzului sau cină la lumina lumânărilor.

Veţi avea parte de cele mai rafinate preparate culinare şi băuturi.

Aquarium Bar

Aquarium Bar este locul unde te poţi retrage cu prietenii, poţi avea o discuţie amicală, în care poţi savura o băutură fină, totul pe un fundal sonor plăcut.