• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant La Cucina Ploiesti Winmarkt - 4251 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: In incinta Winmarkt Grand Center etaj 1
Contact:
Telefon:
Telefon: 0728.715.200
Telefon:
Adresa E-mail: contact@la-cucina.ro
Website: www.la-cucina.ro
 
Oferte Speciale:
MENIUL ZILEI - 15 LEI
Vezi MENIUL
< Restaurante Ploiesti
In Italia, oamenii iubesc mancarea! Stau la masa ore intregi, savurand bucate care mai de care mai gustoase alaturi de prieteni buni si vinuri alese.
Cu exact aceeasi atmosfera de bine, acelasi chef de viata si dragoste de mancare italieneasca te asteptam la restaurantul "La Cucina".
In fiecare zi umplem farfuriile pe care ti le asezam in fata ca sa-ti incalzim sufletul si sa-ti oferim experienta unica a unui pranz sau unei cine italienesti cum nu gasesti nicaieri in alta parte.

Obiectivul nostru: "La Cucina" sa fie prima ta optiune atunci cand vrei sa mananci. Sa ne diferentiem de celelalte restaurante prin calitate constanta. Sa iti oferim un ambient placut in care si serviciile sa fie la nivelul asteptarilor si mereu la fel.
  
Ne gasesti in Winmarkt Grand Center la etajul unu deasupra Supermarketului Carrefour sau la Ploiesti Shopping City la etaj. Vezi si Restaurant La Cucina Ploiesti Shopping City

   La noi este locul ideal unde te poti intalnii cu prietenii sau familia, pentru a serba evenimentele speciale din viata ta. Meniul bogat si gustos cu siguranta o sa satisfaca chiar si cel mai pretentios si rafinat gust.
  
    Nu mai stati pe ganduri, va asteptam la noi in restaurante, unde cu siguranta o sa va simtiti minunat.