www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte 8 Martie 2018 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Recola Banesti
  Trimite mesaj proprietarului!
299 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN 1, KM 90, Banesti (Campina)

TELEFON: 0722.274.968

TELEFON: 0723.104.755

www.recola.ro


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2018!

PRET MENIU: 100 RON/PERSOANA

Petreceti 8 Martie alaturi de noi si va garantam o seara de neuitat, intr-o atmosfera incendiara cu muzica cu DJ GABI, dans si alte surprize

Rezervari: 0723 104 755

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE
------------------------------------------------------------------------

Motelul – restaurant 'Recola'este amplasat pe D.N.1 Km. 90 la intrarea în comuna Băneşti. Suntem la dispoziţia clienţilor cu o ofertă variată în ceea ce priveşte preparatele culinare.

Restaurantul are o capacitate de 160 locuri, putând găzdui nunţi, botezuri şi momente festive, într-o ambianţă cât se poate de plăcută.

CATERING

Restaurantul Recola ofera servicii de catering si indiferent de ocazie va da dovada de flexibilitate in alegerea meniului si adaptare la bugetul dvs.

CAZARE:
Motelul dispune de 14 camere, fiind clasificat la 2 stele si dispune de 6 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi, 5 camere cu 3 paturi

Camerele dotate cu mobilier modern, sunt cochete şi dispun de încălzire centrală, duşuri, tv-lcd, internet.

Preţurile de închiriere sunt avantajoase, existând posibilitatea ca la o cazare pe termen lung să se negocieze tariful.

În locaţia noastră vă puteţi aştepta la o atmosferă caldă unde puteţi savura o masă bogată şi să vă odihniţi după un drum lung.