www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte 8 Martie 2018 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant La Placinte
  Trimite mesaj proprietarului!
342 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Bulevardul Republicii 17-25

TELEFON: 0745.636.636

www.laplacinte.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 

 LA PLACINTE  este o marca comerciala din Republica Moldova, aparuta in anul 1999, care din primii ani de existenta, a devenit lider pe piata nationala si s-a plasat in randurile companiilor cu dinamica de dezvoltare inalta.

Succesul retelei LA PLACINTE se datoreaza procesului de selectare calitativa a produselor si de realizarea competenta a continutului meniului.

Toate bucatele au un gust inedit, secretul caruia consta in procesul de preparare a acestora.

Designul restaurantului este creat cu elemente traditionale, lucrate manual de mesteri iscusiti, de la pictura peretilor, pana la tablourile ce te transpun in inima satului ori la tesaturile scaunelor lucrate la batranul razboi.

Totul este conceput in asa fel incat sa creeze o atmosfera moderna, calda, confortabila si in acelasi timp sa intruchipeze eleganta orasului mare.

Știați că organizăm evenimente și zile de naștere pentru copii? Avem propriul spațiu de joacă special creat pentru distracția celor mici și liniștea celor mari, dar și meniuri delicioase și sănătoase pentru copilul tău!

Vă așteptăm cu drag!