www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte 8 Martie 2018 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Larry
  Trimite mesaj proprietarului!
343 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Lotrului nr. 2

TELEFON: 0745.038.233

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurantlarry.ro


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2018!

PRET MENIU: 120 LEI/PERSOANA

Restaurant Larry invita doamnele și domnișoarele sa petreacă ziua de 8 MARTIE,in compania formației Ovidiu Pascu, atmosfera fiind întreținută și de Dansatorii REBEL BOYS si savurand un meniu rafinat

Rezervări : 0745 038 233

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

-------------------------------------------------------------------------

Intr-o atmofera relaxanta si placuta, Restaurantul Larry, situat in cartierul Albert va asteapta sa petreceti clipe de neuitat si sa degustati preparate menite sa va incante papilele gustative.

Va asteapta sa petrecem impreuna cu formatia localului, care va întretine atmosfera in timp ce dumneavoastra savurati din preparatele noastre.

Si ca momentele importante din viata dumneavoastra sa devina unele memorabile, va invitam sa organizam impreuna evenimente festive :nunti, botezuri, aniversari, petreceri.