www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Casa de Evenimente
  Trimite mesaj proprietarului!
371 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Romana nr. 119

TELEFON: 0720.887.665

www.casadeevenimente.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Cand te nasti, nu mai stii cand vi pe lume...

Cand esti botezat, parintii aleg pentru tine ziua in care sa fii crestinat.

Cand te casatoresti, esti propriul creator al unui vis pe care l-ai avut din copilarie. Atunci cand iti imaginai ca esti alaturi de un el, ca un Fat Frumos, asa cum spun povestile, sau langa o ea care-i ca o zana, o Ileana Cosanzeana. Practic, ne nastem pentru acest moment. Pentru ziua casatoriei!

Un miracol pe care-l putem experimenta, doar aici pe Pamant.

Emotiile pe care le simtim unul fata de celalalt se transforma intr-o realitate. Un echilibru intre interiorul nostru si exterior, lumea in care traim. Si incepem cu ziua in care ne casatorim. Cea mai importanta, pe care noi o alegem sa fie, o zi binecuvantata!

Alaturi de voi, sunt oamenii care va iubesc si pe care ii iubiti.

Alaturi de voi, suntem si noi, Casa de Evenimente.
Cu indemanare, pricepere, organizare! Si chiar si cu emotie!

Vom fi prezenti, daca va doriti! Si cum nimic in lume nu este intamplator, vom fi acolo unde este nevoie sa lucram impreuna pentru organizarea celui mai important eveniment pe care l-ati ales amandoi. Adica, nunta voastra! A mirilor, din orasul lui Caragiale, din orasul Ploiesti.